U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                                                                          

                                 
Marcel:Gestart met de kappersopleiding in 1984 en sinds 1987 werkzaam als All-Round kapper. Examinator in het kappersvak. Freelance docent.

Rico:Gestart met de opleiding in 2006 en sinds 2007 werkzaam als All-Round kapper. Carriere switch 2006 van algemene radiodiagnostiek.
Specialisatie Magnetische resonantie en multi-slice computertomografie. Projectmanager Bio-Imaging Technologies en Docent Post HBO.

Stagiaire: BOL Vacature2020-2021 1ste of tweede studiejaar Alfa-college of Noorderpoort Groningen. Graag je brief + C.V. naar zuidlaren@elmari.nl

Elmari Trendkappers           

In 1952 ontstaan uit Salon Pakes aan de Leenakkersweg Zuidlaren.  Salon Elisabeth aan de Kerkbrink 10 Zuidlaren. Sinds 2005 is de salon gevestigd aan de Telefoonstraat 10 Zuidlaren.

In 2010 heeft de salon de naam voor de toekomst gekregen. De naam is opgebouwd uit de eerste twee letters van de eigenaren sinds 1952.

MevrELisabth Pakes,MArcel Kort enRIco van Ballegooij.

Juni 2012 heeft de salon een metamorfose ondergaan om het 60 jarig jubileum te vieren. Een modern en trendvolle uitstraling is het resultaat.

Wij als team verwelkomen u in de kapsalon:"  waar creativiteit, kwaliteit en Gezelligheid " voorop staan.